Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednarodne smernice za e-poslovanje, ki jih zastopa tudi Zveza potrošnikov Slovenije.

PLAČILNE METODE

PLAČILNA KARTICA – Plačilo s plačilno kartico (npr. Mastercard ali Visa) je takojšne ob zaključku naročila, plačila izvajamo preko sistema Stripe.

GOTOVINA – Plačilo z gotovino se opravi ob prevzemu blaga, ko vam dostavna služba Pošte Slovenije dostavi paket ali osebnem prevzemu na naši lokaciji.

PREDRAČUN – Plačilo z nakazilom na naš TRR je možno ob predhodnem kreiranju predračuna na vaš e-mail.

PAYPAL – Takojšne plačilo preko plačilnega sistema PayPal (možnost uporabe kreidtnih kartic: mastercard, visa, visa elektron, american express,…)

CENA IN DDV
V ceno, ki je prikazana v spletni trgovini je vštet 22% DDV

DOBAVNI ROK
V spletni trgovini se trudimo, da bi artikli, ki so bili naročeni v spletni prodaji, kar se da hitro dosegli njihove naročnike. V kolikor so le ti na zalogi jih pošljemo naprej še isti dan, kar pomeni, da jih prejmete na dom v roku 1 – 2 delovnih dni. Za dostavo uporabljamo Pošto Slovenije, kar pomeni, da Vam naročene izdelke dostavi poštar na naslov prejemnika, ki ste ga navedli ob naročilu. Praviloma se dostave vršijo v dopoldanskih urah, v primeru, da paketa ne morete sprejeti, vam bo poštar pustil obvestilo s katerim lahko paket prevzamete kasneje na najbližji Pošti Slovenije. Kupec ob prevzemu plača izdelek in poštnino, ter bančno provizijo Pošte Slovenije. Poštnina znaša 3,50 eur, bančna provizija Pošte Slovenije je dodatno 1% na vrednost paketa. Za nakup nad 30,00 eur vam poštnino krijemo mi, Pošta Slovenije pa vam v vsakem primeru zaračuna 1% provizije.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA
ZLORABA nakupa je kazniva! Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Kupec ima pravico do odstopa od pogodbe na daljavo, v tem primeru mora kupec to sporočiti na naš elektronski naslov toceniparfuminena@gmail.com, če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljno obdelavo. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotovljanja točnosti dobave pokliče kupca. Pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Kupec ima pravico da odstopi od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Če je kupec blago že plačal, mu mora podjetje vrniti plačano kupnino v roku 14 dni po prejemu vrnjenega izdelka. V vračilo kupnine se NE šteje znesek za opravljeno storitev dostave – poštnine. V 14 dneh od pisnega sporočila mora kupec blago vrniti, nepoškodovano, neodprto in v stanju kot je bilo na začetku. Prodajalec mora vrniti kupnino v roku 14 dni po prejemu vrnjenega blaga. V kolikor prodajalec upravičeno sumi, da kupec namenoma opravlja nakup in nato zahteva odstop od naročila zgolj z namenom da bi zavajal ali škodoval spletni trgovini Točeni parfumi Nena, kupec ni upravičen do vračila vplačanega zneska.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
V naši spletni trgovini zbiramo in obdelujem naslednje osebne podatke, kot so ime, priimek, naslov, telefon, elektronski naslov. Navedeni osebni podatki se zbirajo in obdelujejo za namene izvedbe in dostave spletnih naročil, reševanje morebitnih težav pred in po opravljenih spletnih nakupih, analiziranje in preučevanje nakupovalnih navad ter izvajanje ciljnega trženja. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.
Uporabnik spletne trgovine lahko kadarkoli od upravljavca osebnih podatkov zahteva, da preneha obdelovati zgoraj navedene podatke.
Več o naši Politiki zasebnosti in ravnanja s podatki si lahko preberete tukaj.

OBVEŠČANJE
Uporabnik se lahko naroči tudi na prejemanje e-novic in se od njih kadakoli odjavi preko povezave v prejetih e-novicah ali tako, da odjavo sporoči na elektronski naslov: toceniparfuminena@gmail.com. Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob prijavi na e-novice oz. jih navedete ob naročilu v spletni trgovini obdelujemo z vašim jasnim in nedvoumnim soglasjem, ki temelji na členu 6 (1), (a) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR). V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših
osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pozabe«), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora.

POŠTNINA

Dostavo po Sloveniji zaračunavamo po veljavnem ceniku kurirske službe Pošte Slovenije. Dostava za pakete do 2kg stane 3,50 eur.

Cenik Pošte Slovenije je na voljo tukaj

Pin It on Pinterest

Share This