Dišava za tkanine OTROŠKI DOTIK 250 ml

Šifra: OTRDOTIK Kategoriji: , Oznaki: ,

DIŠAVA ZA TKANINE IN PROSTOR 250 ml: Inovativni izdelek Imperial Soap Horomia je brez alkohola in plinov. Primeren je za vse vrste tkanin, vključno z svilo in kašmirjem. Izdelek ne pušča madežev. Idealen je za zavese, notranjost avtomobila, sedežne garniture in oblačila. Izdelek vsebuje molekule, ki nevtralizirajo neprijetne vonjave.

12,90

OTRDOTIK

šifra parfuma
Količina

250 ml = 9,90€

Podroben opis

Dišave za tkanine so spreji znamke Horomia in so brez plinov in alkohola. Primerne so za vse vrste tkanin, vključno z svilo in kašmirjem, ne puščajo madežev

Idealne so za zavese, notranjost avtomobila, sedežne garniture in oblačila saj vsebuje molekule, ki nevtralizirajo naprijetne vonjave.

Na voljo so tudi parfumi za pranje perila in dišeče svečke

NOTE DIŠAVE: cvetlične, sveže, mošusne

DIŠAVA ZA TKANINE IN PROSTOR 250 ml: Izdelek Imperial Soap Horomia je brez plinov in alkohola. Primeren je za vse vrste tkanin, vključno z svilo in kašmirjem. Izdelek ne pušča madežev. Idealen je za zavese, notranjost avtomobila, sedežne garniture in oblačila. Izdelek vsebuje molekule, ki nevtralizirajo neprijetne vonjave.

 

 

 

NAVODILA: Pred uporabo dobro pretresite. Izdelek nanesite z razdalje 20 cm in zagotovite svež in čist občutek, ki bo trajal dlje časa.

 

 

 

 

SESTAVA: Acetato di linalile , Cinnamil alcol, Citronellol, Coumarin, Etil 4-tert-butilcicloesile, Geraniol, Linalool, Piperonale: Lahko povzroči alergijsko reakcijo

 

INCI: Parfum (Profesionalni izdelek)

 

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

 

 

 

Ocene

Bodi prvi ocenjevalec “Dišava za tkanine OTROŠKI DOTIK 250 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Točeni parfumi Nena po enotnih cenah

Ponujamo točene parfume za vse starostne skupine, tako ženske kot moške. Vsi točeni parfumi Nena so dostopni po konkurenčnih cenah, ki so enotne za vse vrste vonjev. Izbirajte med več kot 100 vonji in se prepričajte o avtentičnosti in kakovosti naših točenih parfumov.

Pin It on Pinterest

Share This