SET ZA PRANJE PERILA HOROMIA-FIORI BOX

Šifra: FIORI 001 Kategoriji: , Oznake: , ,

Profesionalni izdelki Imperial Soap Horomia so veliko več kot le preproste dišave za perilo. Le nekaj kapljic dodanih v pralni stroj je dovolj za pridobitev dišečih oblačil. Parfumirana oblačila vam dajo občutek dobrega počutja skozi ves dan.

39,90

FIORI 001

šifra parfuma

Podroben opis

Novo na trgu v Sloveniji. Parfumi, ki se uporabljajo za pranje perila? Sedaj je na voljo tudi pri nas na www.toceni-parfumi.si. V ponudbi imamo 16 različnih vrst parfumov. Na voljo v 3 (treh) različnih embalažah; 50ml, 250ml in 500ml. Izdelki so narejeni v Italiji v podjetju Horomia, ki ima dolgoletno tradicijo za tovrstne izdelke.

Set parfumov za pranje perila BOX FIORI: V setu je 10 različnih 50 ml parfumov za pranje perila.

NAVODILA ZA UPORABO

Koncentriran izdelek. Pred uporabo dobro premešajte.

STROJNO PRANJE: dodajte 10/20 ml parfuma v predal za izpiranje v zadnji fazi pranja.

ROČNO PRANJE: dodajte 10/20 ml parfuma na 5 litrov vode pri končnem izpiranju v zaščitnih rokavicah. Pokrovček embalaže je približno 5 ml.

V SUŠILNIKU: nalijte nekaj kapljic parfuma na robček ali kos blaga in ga položite v sušilni stroj.

 

SESTAVA: linalool esil cinnamale, 1-(1,2,3,4,5,,7,8-ottaidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etanone, 3-metile-4-(2,6,6-trimetile-2-cicloesen-1-il)-3-buten-2-one, Citronellol, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8,8a-Ottaidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-one, Coumarin, 2-Metile-3-(paraisopropilefenil) Propionaldeide, Limonene, Piperonal, Alfa-Metile-1,3-benzodiossole-5-propionaldeide

 

 

 

 

 

 

 

 

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

INCI: Parfum za pranje perila (Profesionalni izdelek)

IZJAVA: Imena parfumov so last določenih blagovnih znamk, ki niso predmet prodaje – imena uporabljamo zgolj in samo za identifikacijo vonjev točenih parfumov. VEČ

DATUM UPORABE: natisnjen na deklaraciji parfuma VEČ

Ocene

Bodi prvi ocenjevalec “SET ZA PRANJE PERILA HOROMIA-FIORI BOX”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Točeni parfumi Nena po enotnih cenah

Ponujamo točene parfume za vse starostne skupine, tako ženske kot moške. Vsi točeni parfumi Nena so dostopni po konkurenčnih cenah, ki so enotne za vse vrste vonjev. Izbirajte med več kot 100 vonji in se prepričajte o avtentičnosti in kakovosti naših točenih parfumov.